PRIHLÁSIŤ SA
Naspäť
|
Hlavná stránka
|
Vyhľadávanie
|
História hľadaní
Tlač
ZOBRAZENIE ZÁZNAMU
Mikrobiológia potravín
/ Dana Tančinová a kol. - 1. vyd. - Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2017. - tab. v texte. - 239 s. ; 25 cm. - ISBN 978-80-552-1642-3.
Detail
Citácia - ISO690
Export citácie
Úplný MARC záznam
Názov:
Mikrobiológia potravín
Autor:
Tančinová Dana
;
Kačániová Miroslava
;
Felšöciová Soňa
;
Mašková Zuzana
Kľúčové slová:
-
potraviny
-
mikrobiológia
Vydavateľské údaje:
Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2017
Jazyk:
slovenčina
MDT:
57
ISBN/ISSN:
978-80-552-1642-3
Trvalý odkaz:
https://kis.ukf.sk/opacXE/openURL?sid=B225364
#
prír.číslo
signatúra
lokácia
stav
cena
1
P249447
MIK
Katedra botaniky a genetiky
Nedostupné
17.05
FUNKCIE
Do košíka
Nahlásiť chybu
Pridať recenziu
Zverejniť na facebook
Hodnotenie
Priemerné
0.0
Hodnotilo 0
5 hviezdičiek
0
4 hviezdičky
0
3 hviezdičky
0
2 hviezdičky
0
1 hviezdička
0
Tagy
Pridaj tag
Záznam ešte nebol otagovaný.
Ďalšie možnosti
Knižničný poriadok
Cenník služieb
Otváracia doba
Otváracia doba
Súborný katalóg